Műszaki Ellenőrzés

Műszaki Ellenőrzés

Az építési vagy felújítási munkák során a Megrendelő érdekeit képviselve biztosítjuk a munkák megfelelő minőségét, a kivitelezők pénzügyi és műszaki felügyeletét, továbbá folyamatos szakmai javaslatokkal segítjük a Megrendelő döntéseit.

Ismereteinkkel, javaslatainkkal és kapcsolataink segítségével kézzelfogható költségmegtakarításokat tudunk elérni már a terveztetés előtt és annak folyamatától kezdve is, melyről részletesebben a „költségoptimalizálás” menüpontban írunk.

Kapcsolatfelvétel – díjmentes tájékoztatás – árajánlat kérés

 

MŰSZAKI ELLENŐRI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL RÉSZLETESEBBEN
SZAKMAI SEGÍTSÉG ÉPÍTÉSEKHEZ, FELÚJÍTÁSOKHOZ ÉS ÁTALAKÍTÁSOKHOZ!

BERUHÁZÓ CÉGEKNEKMAGÁNSZEMÉLYEKNEKTÁRSASHÁZAKNAK

 

Az építési vagy felújítási munkák során a Megrendelő érdekeit képviselve biztosítjuk a munkák megfelelő minőségét, a kivitelezők pénzügyi és műszaki felügyeletét, költségcsökkentő javaslatokat adunk, továbbá folyamatos szakmai javaslatokkal segítjük a Megrendelő döntéseit.

Az építésfelügyelet és a vonatkozó jogszabályok szerint építési műszaki ellenőr alkalmazása szükséges a legtöbb épület, sok esetben még családi házak építése vagy engedélyköteles átalakítása esetén is. Részletesebben erről a „Milyen esetekben kell alkalmaznia műszaki ellenőrt a jogszabály szerint?” pontban írunk, melyet lentebb talál vagy ha IDE kattint.

A jelenleg érvényes magyar minőségügyi szabványok nem terjednek ki az építőipar minden területére és a hatályos szabványok egyébként is csak kevés kivitelező által ismertek annak ellenére, hogy a kivitelezési szerződések többsége utal az I. osztályú minőségre.

Az előzőek miatt használunk egy saját műszaki ellenőri rendszert, mely szakiparonkénti előírásokból és ellenőrző táblázatokból áll szinte az összes fő szakipart érintően. Ezen minőségi előírások olyan részletesen határozzák meg egy építtető által elvárt minőséget, hogy akár a kivitelezési szerződés mellékleteként is csatolhatók, így pontosítva az ellenőrizendő minőséget.

A műszaki ellenőri rendszerünkből a burkolásra vonatkozó ellenőrző táblázatot példaként megtekintheti ITT.

Milyen esetekben kell alkalmaznia műszaki ellenőrt a jogszabály szerint? Kattintson IDE.

Miért szükséges műszaki ellenőrt megbíznia építkezéséhez vagy lakásfelújításához és mit kockáztat szakmai segítség nélkül? Kattintson IDE.

Műszaki ellenőr megbízásával az építtető sok esetben pénzt takaríthat meg, hiszen az ilyen módon biztosított szakmai ellenőrzés mellett a kivitelezés minősége, illetve minőségi hiányai miatt nem kell később javítgatással, átalakítással foglalkozni, amely lényegesen drágább, mint egyszer jól megépíteni az épületet.

Műszaki ellenőri tevékenységünket támogatja magas színvonalú műszaki ellenőrzési rendszerünk.

Kapcsolatfelvétel – díjmentes tájékoztatás – árajánlat kérés